Töltés

Blog

Események a ház körül

A magán kamera rendszerek hasznosságát akarjuk bemutatni ezzel a két kamera felvétellel.


Az alábbi videón egy kerítést rongáltak meg fiatalok.

Egy újságkihordót mutat aki kézbesítés közben gyűjtögeti az ügyfelek rózsáit.

Széchenyi 2020

A Széchenyi 2020 program keretén belül cégünk az alábbi projekt megvalósítását kezdte meg:

  • a kedvezményezett neve: Békés-ZÓNA Biztonságtechnikai Korlátolt Felelősség? Társasága
  • projekt címe: Hálózati monitor rendszer „ITR” prototípus fejlesztése a Békés-ZÓNA Kft.-nél
  • a szerződött támogatás összege: 49 959 186 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 63,29%
  • a projekt tartalmának bemutatása: A projekt egy hálózati monitor hardveres eszköz prototípusának és ahhoz kapcsolódó szoftveres működési környezet, illetve applikáció kifejlesztésével kapcsolatos tevékenységet foglal magában. A kísérleti fejlesztés olyan hardver prototípusra és szoftveres knowhow-ra irányul, amely eszközt bármely IP alapú belső hálózatban elhelyezve képes a belső IP címek időközönkénti szkennelésére és amennyiben azok valamelyike nem található meg vagy nem érzékelhető, akkor arról az arra épülű szoftveres rendszer értesítést küld e-mail, mobil push üzenet formájában, a rendszer felhasználói felületén és munkafolyamatokat generál. A fejlesztés alapját a piacon elérhető vagyonvédelmi (riasztó, tűzjelző és kamerás) rendszerek jelentik, amelyek műszaki felügyeletének, üzemeltetésének meghatározó tulajdonsága, hogy a felhasználók 100%-os készenlétet várnak el, ugyanakkor a felhasználói interakció jellemzően hiányzik azokkal kapcsolatban, amellyel kiszűrhetővé válhatnának a meghibásodások és azok okai. Cél, hogy az eszköz gyártófüggetlenül alkalmazható legyen videós, riasztós és tűzjelzős rendszerekben. Az általánosan jelenlevő internet, illetve áramellátáson kívül nem igényel más infrastruktúrát. Az eszköz rendkívül kompakt méret és elhanyagolható energiafogyasztású. A fejlesztés eredményét képezi egy speciális szoftver is, amely képes az aktuális hálózati eszközök konfigurációjának lekérdezésére és kiértékelésére, továbbá biztosítja a hozzá kapcsolódó kiszolgálási folyamatot az üzemeltetők számára. A hibajelenség így azonnal felismerhetővé válik és elősegíti a gyors, egyben költséghatékony hibajavítást, biztosítva a vagyonvédelmi-, biztonsági rendszer üzemeltetésének célját. A meghibásodások jelentős részének kiváltó oka az eszközökhöz kapcsolódó infrastruktúra hibájára vezethető vissza. Ezek között az áramellátással és hálózati kapcsolattal összefüggő problémák kiemelkedők. Az aktív eszközök élettartamukon túllépve fokozottan érzékenyek az ilyen jellegű tényezőkre, amelyek eredményeként lefagyhatnak vagy véglegesen meghibásodhatnak. Mivel egy végpont meghibásodásának jelenségéből nem lehet megállapítani, hogy az adott vonalon elhelyezkedő eszközök közül melyik váltotta ki a hibát, így az elhárításhoz nem minden esetben lehet megfelelően felkészülni cseredarabokkal, ami a reakcióidő és megoldási idő közti különbség, illetve a megoldáshoz szükséges kiszállások és költségráfordítások növekedését eredményezi. A projekt során végzett fejlesztési tevékenység hozzásegít ahhoz, hogy javítsunk a reakcióidőn, illetve a jelenleg szokásban lévő bejelentési időt teljes egészében nullára redukáljuk. Az objektív információk birtokában lehetőség nyílik a reagálás magasabb szintű és arányú sikerére, a megoldáshoz szükséges átlagos kiszállások és megoldási idő csökkentésére, amely mind kritikus tényező a piacon.
  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.02.28.
  • projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-01524

Minőségirányítási rendszer 3.

A 2015. évben indított minőségirányítási rendszer alapfunkcióinak bevezetése az előre tervezett ütemezésnek megfelelően 2015. novemberében megtörtént, amellyel az utolsó fejlesztési ütem az éles tesztelés is kezdetét vette.

Minőségirányítási rendszer 2.

Az előző cikkünkben beharangozott rendszer fejlesztése a végső stádiumba érkezett, aminek eredményeképpen az elmúlt hetekben már a kialakított funkciók tesztelése és finomítása élvezett prioritást.
Az oldal tetejére!