Töltés

Cégünkről

Cégűnk évtizedes hagyományokkal rendelkezik elektromos és vagyonvédelmi rendszerek telepítésében és karbantartásában.


A vállalkozásomat 1991-ben kezdtem, üzleti kapcsolatainkra a stabilitás, a személyes kapcsolat folytonossága és a megbízhatóság jellemző.


Vállalatunk egyik legfontosabb küldetése az innovatív megoldások alkalmazása, amellyel ügyfeleink speciális igényeinek is meg tudunk felelni.

Partnereink kiválasztásánál mindig a legmagasabb szintű értékteremtést tartjuk szem előtt. Üzletfeleink között tudhatunk polgármesteri hivatalokat és intézményeit, ipari és mezőgazdasági vállalkozásokat, vállalkozókat és az egyéni ügyfelek széles körét.

Kezdetben villanyszerelési illetve villamosipari munkákra építettük vállalkozásunkat, mint egyéni vállalkozó. A folyamatosan növekvő vagyonvédelmi rendszerek iránti kereslet és munkák miatt megalapítottuk a Békés-ZÓNA Biztonságtechnikai Kft.-t. Ezzel külön választottuk a villamosipari és hálózatépítési munkákat a vagyonvédelmi rendszerek kivitelezésétől és felügyeletétől.

Célunő a fejlődő biztonságtechnikai eszközök magas szintű ismeretének és technológiáknak az elsajátítása. Szakirányú képesítésekkel rendelkező kollégáinkkal végezzük a szereléseket, mely egyben garantálja a telepített rendszerek hosszútávú megbízható működését.

Az iparág legfejlettebb megoldásait kínáló szervezetekkel működünk együtt szolgáltatásaink minőségének folyamatos fejlesztése érdekében.

A rohamléptékben fejlődő technikai környezetben kiemelten fontos a rendszerelmélet gondolkozás, valamint az új ismeretek elsajátítása. E két tényező nélkülözhetetlen egy optimális folyamat tervezéséhez, irányításához.

Napjainkban fő tevékenységünk a hálózati alkalmazások szolgáltatása. Ez a tevékenységünk a technikai eszköztől a humán erőforrásig terjed. Célja az objektivitás erősítése és az ellenőrzött és felügyelt üzemeltetés biztosítása.


Tábor Antal

Az oldal tetejére!