Töltés

Kamerás rendszerek

A kamerás rendszerek napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak mind a magán, mind az üzleti szférában. Egy jól megtervezett és kivitelezett kamerás rendszerrel objektív rálátást kaphatunk a környezetünkben folyó eseményekre, egyben visszatartó hatással lehet nem kívánatos, szándékos emberi beavatkozásokkal szemben.

Vagyonvédelmi rendszerek

Értékeink megőrzésében fontos szerepet játszik az illetéktelen behatolás és tűzesetek elleni védelem. Egy megfelelő vagyonvédelmi rendszer segítségével megelőzhetőek ezek az igen költséges káresemények. Cégűnk segít Önnek a megfelelő rendszer kiválasztásában, kivitelezésében és üzemeltetésében.

Ipari és Épületautomatizálás

Az ipari- és épületautomatizálás alatt, cégünk olyan szolgáltatást kínál Ügyfeleinknek, amelyben a meghatározott elektronikus berendezések egy hálózatot alkotva minden szükséges működési folyamat megtervezhető, konfigurálható és felügyelhető.

Humán szolgáltatás

Fejlődő technikai eszközeinknek köszönhetően egyre jobban előtérbe kerül a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás. Ezeket a lehetőségeket felismerve szociális intézmények, alapítványok kezdtek el foglalkozni a házi gondozás ezen formájával.

Gépjárműkövetés

A Békés-ZÓNA Biztonságtechnikai Kft. által nyújtott Békés-GPS Flotta Menedzsment alkalmazás a föld bármely pontján a nap 24 órájában elérhető Ajánljuk az olyan vállalatoknak és magánszemélyeknek, akik személy- és tehergépjárművönveik, valamint munkagépeik folyamatos ellenőrzésében érdekeltek.

Integrált Technikusi Rendszer

Az Integrált Technikusi Rendszer egy olyan folyamatirányítási rendszer, amely több évtizedes biztonságtechnikai tapasztalatát ülteti át a legmodernebb eszközökbe. Egy szerver alapú szolgáltatás segítségével képes partnereink rendszereinek valós idejű megfigyelésére és az ezekhez kapcsolódó feladatok menedzselésére.
Az oldal tetejére!