Töltés

Interjú nyertessel - 180 fokos kamera

Interjút készítettünk a júliusi nyereményjátékunk nyertesével. Ha Ön is kíváncsi, hogyan zajlik egy 180 fokos kamera felszerelése és milyen előnyei vannak, tartson velünk!

BZ: Látjuk, hogy itt a kamera felhelyezése előtt is volt biztonságtechnikai megoldás.
László: Igen, a két kutya azonnal riaszt minket ha valaki be akar jönni, de szerencsére ez egy biztonságos környék és sosem volt még probléma.
 
BZ: Ezek szerint nem is örült annyira a nyereménynek?
László: Ez azért nem így van, a kamerát napi szinten használjuk, de inkább kényelmi funkciót lát el.
 
BZ: Milyen esetekre gondol?
László: A feleségem itthonról fog dolgozni az emeleten és például amikor hallja a kutyákat ugatni akkor elég csak rápillantani a kameraképre és látja, hogy ki jött hozzánk. Nekem is könnyebb így mert nemrég volt egy stroke-om és azóta nehezebben mozgok, így viszont azonnal látom, hogy ki jött. 
 
BZ: Milyen eszközökön használják a kamerát?
László: Telefonról mobilinternet segítségével a család minden tagja eléri a képet a világ tetszőleges pontjáról. Ezen kívül egy itthoni tableten és netbookon szoktuk figyelni az élő képet.
 
BZ: Volt már szükség a rögzített felvétel visszatekintésére?
László: Szerencsére nem volt rá szükség. Volt már rá példa, hogy visszanéztük, de csak kíváncsiságból. 
 
BZ: Hogyan zajlott a szerelés, mik voltak a tapasztalatok?
László: A srácok a lehető legminőségibb kábelezés érdekében a padláson dolgoztak, ahol elég szűk hely állt rendelkezésre és baromi meleg volt, de állták tisztességgel
 
BZ: Mennyi időt vett igénybe, volt esetleg bármi probléma azóta a rendszerrel?
László: Ha jól emlékszem akkor egy délelőttöt töltöttek itt a srácok. Igen azóta egyszer megállt a rendszer, de a távoli diagnosztika alapján 1 órán belül el is hárítottuk a router visszadugásával.
Az oldal tetejére!